Preparatele Combro folosesc ingrediente unice : BursaLoker
Preparatele Combro folosesc ingrediente unice : BursaLoker

Preparatele Combro folosesc ingrediente unice : BursaLoker

Recomandări pentru cele mai delicioase rețete de tort Combro din Javanese de Vest

A face o rețetă tipică de tort combro Java de Vest în mod independent se dovedește a nu fi un lucru dificil de făcut chiar și de către oamenii obișnuiți. Nu trebuie să înveți cursul mai întâi pentru că a fost predat la vale de mulți oameni. În plus, există deja multe meniuri care pot fi imitate prin internet.

Combro în sine este o manioc prelucrată cu diferite umpluturi, unde versiunea Sundanese are propriile caracteristici. Până în prezent, există într-adevăr multe versiuni, cum ar fi din Java Centrală în cazul în care tinde să fie dulce. Puteți face o versiune originală cu un gust savuros, un gust picant constant sau un gust dulce.

Original West Javanese Combro Tort Rețetă

Când vorbim despre preparatele tipice Sundanese combro, acesta nu poate fi separat de utilizarea oncom ca umplutură. Acest ingredient unul se face de fapt printr-un proces de fermentare, care este mai mult sau mai puțin la fel ca în tempeh. Dar aici ingredientele pentru a face acest lucru sunt variate, poate fi sub formă de pulpă de nucă de cocos, manioc, arahide și așa mai departe.

Efectuarea ingredientelor de umplere pentru diferite rețete ale acestui tort combro tipic Java de Vest în sine necesită o luptă, deoarece procesul de fermentare este destul de dificil. Mai târziu, toate ingredientele pulpei care vor fi combinate ca oncom vor fi amestecate cu drojdie. Procesul de fabricație este încă același încă din secolul al 17-lea, când a fost făcut pentru prima dată.

Între timp, pentru a face un combro original sau numele comro sundanya, puteți pregăti mai întâi ingredientele externe, cum ar fi cassava și nuca de cocos nu prea vechi mai întâi. De asemenea, pregătiți câteva linguri de sare și ulei de gătit. Nu uitați să puneți care este semnul distinctiv al diferitelor preparate Sundanese.

Apoi, pentru umplerea rețetei de tort west java combro sub formă de comro, poate consta din ceapă și supă albă, sare, supă pudră, piper și oncom piure. În plus, vă sfătuim să adăugați praz și frunze de busuioc. Are ca scop indepartarea mirosurilor non-medii de la oncom.

În procesul de gătit, trebuie să amestecăm mai întâi exteriorul și condimentele fine. Trebuie să vă amintiți despre doza corectă, nu lăsați-o să fie prea sărată, deoarece va fi combinată cu umplutura. În procesul de a face umplutura, doar piure oncom până la omogenizare și se amestecă diverse alte ingrediente de umplere numai.

Preparatele Combro folosesc ingrediente unice

În plus față de utilizarea versiunii originale, este cu siguranță mai interesant atunci când se adaugă la utilizarea diferitelor ingrediente unice, cum ar fi hamsii picante. Aici ceea ce vom distinge este numai în umplutură, astfel încât pentru aluatul exterior să putem folosi versiunea obișnuită. Deci, pregătiți ingrediente importante, cum ar fi manioc, cartofi, nucă de cocos rasă, ardei iute și praz.

Apoi, pentru a face umplutura în această rețetă de tort west java combro , avem nevoie de oncom, hamsii, frunze de dafin, zahăr brun și lapte de cocos. Pentru oncom încercați să-l faceți mai neted, astfel încât să fie ușor de amestecat cu alte umpluturi. În plus, se recomandă, de asemenea, utilizarea frunzelor suplimentare de busuioc, astfel încât acestea să miroasă bine.

Cel mai important lucru de reținut aici este de fapt în prelucrarea hamsiilor unde nu ar trebui să producă un miros prea puternic de pește. Prin urmare, este obligatorie utilizarea frunzelor suplimentare de busuioc sau a frunzelor portocalii. Preparatele unice pe lângă utilizarea hamsiilor pot folosi brânză, deoarece acestea sunt utilizate în mod popular în cele mai bune amestecuri de meniuri diferite.

Mai târziu, utilizarea materiilor prime va fi mai ajustată la gustul brânzei, astfel încât să putem amesteca cassava și cartofii ca punct culminant principal. Alte echipamente care trebuie pregătite în acest meniu unic sunt brânza, nuca de cocos veche rasă, prazul, chiliul, oncom-ul la grătar, zahărul, laptele de cocos și uleiul nou de gătit.

Pentru ca gustul să aibă încă un gust tipic Sundanese, acesta poate fi adăugat cu frunze de busuioc, astfel încât aroma să fie mai delicioasă. Partea de brânză în sine poate fi pusă sau ca un topping singur poate fi. Acesta este avantajul utilizării brânzei în cazul în care utilizarea sa este flexibilă, poate fi folosită chiar și ca un amestec de sosuri delicioase de cocolan.

West Javanese Combro Tort Rețetă cuou

În plus față de umplutură, este doar oncom, se pare că puteți adăuga ouă balado ca cel mai bun ingredient, astfel încât gustul combro este mai delicios. Aici trebuie să cumpărați mai întâi manioc, nucă de cocos rasă, sare, praz și ulei. Pentru a pastra gustul bun, nu folositi ulei folosit pentru ca poate fi amestecat cu alte arome.

Între timp, pentru umplutură, este necesar să se acorde atenție modului de a face sau de a amesteca oncom la grătar și ouă de pui. Ambele ingrediente trebuie amestecate cu frunze de portocale, frunze de dafin sau frunze de busuioc, deoarece aroma și gustul nu sunt enervante.

Mai ales atunci când se adaugă cu ceapă și usturoi, sare și zahăr. Trebuie să fi gustat mult mai apetisant. În plus față de ouăle obișnuite, puteți folosi și ouă sărate. Desigur, ingredientele sunt în continuare aceleași, și anume manioc, nucă de cocos rasă, sare și praz.

Facand o reteta de tort combro tipica oualor sarate din Java de Vest trebuie sa pregatim si oncom la gratar, oua sarate, sare si zahar. Pentru a adăuga deliciozitate, adăugați și ceapă și usturoi și chili. Puteți ajusta acest chili-te la gust, dar mai delicios picant.

Mai târziu, amestecul de ouă sărate și oncom trebuie zdrobit până când este complet împreună. Nu uitați să adăugați din nou amestecul, astfel încât parfumul, aroma și gustul să fie mai bogate. Se recomanda o data la adaugarea frunzelor de portocale sau a frunzelor de busuioc. Gustul combro este garantat a fi chiar mai neobișnuit de diferit decât versiunea originală singur.

Dulce și cimbru ingredient de umplere Rețetă

Daca ai incercat originalul si picantul, de data aceasta este randul tau sa faci umplutura pana la care este mai dulce ca gust. Puteți pregăti mai întâi cassava rasă și scoateți apa, nuca de cocos rasă și sarea. Aici avem nevoie de albuș de ou ca un liant de susan, astfel încât să nu cadă, deoarece punctul culminant principal este într-adevăr susanul.

Pentru umplutură, este necesar să se pregătească în prealabil nucă de cocos rasă, frunze de pandan și zahăr brun. În secțiunea de zahăr brun, încercați să vă simțiți cu adevărat neted înainte de a-l pune, astfel încât să se topească mai ușor. Apoi, pentru frunzele pandan în sine, utilizați cele care nu sunt prea vechi, astfel încât culoarea să nu interfereze și gustul să nu fie amar.

Pentru a face interiorul nu ar trebui să fie pus în mod direct, deoarece frunzele de vizualizare sunt folosite numai pentru aroma. Prin urmare, trebuie să fierbeți umplutura înainte de a o pune în aluat. Pentru o formă subțire de aluat și aplicați-l pe susan, atunci rețeta pentru tort combro tipic java de Vest este gata pentru a fi prăjită.

Acest proces de prăjire trebuie considerat ca nu cumva exteriorul să pară rumenit, dar se pare că interiorul este încă crud. Acest lucru este mai mult sau mai puțin același atunci când se face o altă rețetă, și anume Misro. De fapt, nu este mult diferit de conținutul până când, deoarece folosește manioc, nucă de cocos rasă și sare ca aromă suplimentară.

Această rețetă dulce de tort combro West Java necesită cu siguranță zahăr brun ca umplutură și pieptene, astfel încât să se topească mai ușor atunci când este prăjită. Poate comro și misro sunt cele mai populare meniuri din varianta combro de către Sundanese. Deci, dacă căutați pe străzi, trebuie să fie cel mai ușor să o găsiți.

Rețineți că atunci când faceți misro, nu lăsați zahărul topit să se topească până când nu iese, deci ar trebui să fie prevenit prin a face un aluat puternic. Mai târziu vom prăji până se rumenește și cel mai bine dacă este încă cald. Puteți servi misro prietenilor sau familiei în timp ce beți cafea sau ceai cald.

Dacă te uiți la toate meniurile procesate de mai sus, nu este greșit dacă începătorii din lumea gătitului bika o stăpânesc mai ușor. Mai mult decât atât, materialele nu trebuie să fie speciale, dar pot încerca să creeze propriile lor. Dacă doriți să încercați ceva care funcționează cu siguranță, urmați rețeta pentru prăjituri combro tipice pentru Java de Vest .

Read More :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *